Félsz a sötétben?
Nagyon, akár még akkor is ha van velem valaki más is a szobában, de tök sötét van, igyekszem leküzdeni, de ha például nem találom a kapcsolót akkor pánikba esek,(szerencsére eddig még mindig megtaláltam)
Tudom ez már fóbia, de mindent elkövetek azért, hogy ne féljek tőle, de nagyon nehéz.
szia!
Én alapvetően nem. Már kisgyerekkoromban is egyedül hagyhattak, nem aludtam a szüleimmel.
Mostanában minden héten egy nap egyedül vagyok itthon másnap délután 17:30-ig. Már úgy hozzászoktam-volna, ha nem kezdtek volna betörni az utcánkban a cigányok. na azóta félek egy kicsit.
De most sem a szellemektől, csak a betöréstől.
Amúgy szeretem a sötétet, és szeretek egyedül lenni.
28L
Általában nem, az esti utcákat kifejezetten biztonságosabbnak érzem a nappaliaknál.
Nappal nagyobb a tömeg, agresszívabbak az emberek, meg a fény is erősíti az aktivitást. Nappal sokszor kötöttek már belém, este szinte soha.
Honnan tudod h Debrecenben vagyok? Kezdek félni. :D Ráadásul nappal van. :D
Amúgy igen a környék tényleg nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!