Félsz a sötétben? Ha igen, mitől?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 15:33
1/5 anonim válasza:
csak úgy a sötétben nem, de nem bírom a teljes sötétséget és csendet együtt, legalább egy rádió szóljon, különben bekattan az agyam.
2/5 anonim válasza:
Én igen... de a teljes sötétséget jobban bírom, mint azt, ha látom a dolgokat a homályban... igazából olyankor félek, mert úgy látom, hogy mozognak, és akkor egyből beindul az agyam :D
3/5 anonim válasza:
en attol felek hogy valaki berakja hatulrol.hi hi hi
4/5 anonim válasza:
Én is megőrülök hangok nélkül és sötétségben. Úgy elkezdek hangokat "hallani" és mindenfélét beképzelni. Ez nem egy konkrét dologtól való félelem hanem egy tudatalatti :D
Egyépként ha a gyerekek minimum 8 éves korukig nem néznek durva akció filmeet nem fognak félni a sötétben :D
És akiknek ilyen problémájuk van, azok általában felnőtt korban nehezen viselik a magányt
! :)
5/5 anonim válasza:
Én csak akkor félek, ha olyanra gondolok hogy valaki van mögöttem és megakar ölni.. hát nah..félelem:D de am stabilizálom ezt a horror filmekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!