Igaz hogy a pszichiátrián tönkreteszik az embereket mert kísérleteznek a gyógyszerekkel?
19:23 !
Olvasd újra és értelmezd a kérdés második sorát,ha megy!
Kísérleti fehéregérként írtam,amit megtapasztaltam.
Az ideg-és elmebetegeken alkalmazni kéne a már bevált gyógymódokat, nem ugyanazokon kísérletezni!
(Hab a tortán: most szabadultam meg a szcientológus háziorvosomtól!
4 (nem elírás: NÉGY!) évembe telt,míg sikerült,nem is ment másképpen,mint kerületen kívül.
Három receptet őrzök tőle emlékként. Mindhárom olyan,amit én nem szedhetek nem gyógyszerallergia,hanem egy született betegségem okán.Erről ő pontosan jólértesült volt,de csak azt írta fel,amelyik céggel szerződött,amit nekem szabad lett volna ,azt nem.
Mi a csudának jársz te szcientológushoz ha tudod hogy az mit jelent? Az rossz kifogásnak tűnik hogy a háziorvosod. Ha azt mondod hogy egész településen nincs más orvos az valamivel jobb védekezés, de nem vagy hozzáragasztva a háziorvosodhoz, nyugodtan mehetsz máshoz rendelésre.
Rossz orvoshoz ne járjon az ember, ha a háziorvosa akkor sem.
mivel a pszichiátriai betegségeken nem gyógyszerekkel kellene segíteni, mivel nem biológia, hanem személyiség deffekt, minden gyógyszer lényege csupán a tünetmentessé tétel, nem a gyógyítás
mert arra még semmilyen eszköz nincs
innenstől kezdve, nem is tönkretétel/kísérlet a lényeg, hanem eleve nem gyógyítanak senkit igazán.
de hallottam nem egy olyanról, hogy valakit "kicsinálnak" szándékosan, hogy bekerüljön.
innen egy lépés a dokik lefizetése.-vagy elég a jó kapcsolat...
Nem"szcientológushoz" jártam,illetve nagyon sok évig nem tudtam erről. Álcázza magát,sok betege mindmáig nem tudja,mi van. Valóban semmi egyéb,mint az ideköltözőknek első számúként ajánlott háziorvos, mivel itt utcák szerint vagyunk osztva és én címem szerint hozzá voltam sorolva.
A szabad orvosválasztás címen jegyzett eljárás lényege annyi volt,hogy vagy behúzták az orrukat,vagy volt annyi bátorság,hogy azt mondják :a doktornő betegeit nem lenne etikus átvenni! Mikor visszakérdeztem, hogy azt etikusnak tartja-e,amit nekem mondott,akkor már nyílt elutasítás volt a válasz. Féltek,félnek tőle,mert valamiféle főnökké lett téve itt a gettóban. Megvan róla a kollégák véleménye,de hallgatnak,mint ...a fűben!19 orvoshoz próbáltam átkerülni!!! Már ott tartottam,hogy az sem érdekel,ha nem BKV-val jutok el az orvoshoz,
lehet az a MÁV,vagy a Volán is,csak orvos legyen az illető!
Ha bajban vagyok,úgyis a mentő kell.
Az utóbbinak annyit: ismeretei vannak egy helyről.
(Amit véletlenül azóta megszüntettek )
Jóéjszakát mindegykinek,legyen szép az álmotok!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!