Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A világvége érdeklődés hiányáb...

A világvége érdeklődés hiányában elmarad. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 22:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azt hiszem annyi bőven elég lesz nekem is :)
2011. máj. 21. 23:17
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

Fogjuk már fel, hogy a maják soha ebben a jó édes büdös életben nem jósoltak világvégét -.-

Egyáltalán, abszolút nem. Csak a naptáruk eljött egy olyan fordulóponthoz, mint nekünk a 1999. Utána nem vége a világnak, hanem folytatódik tovább, egyáltalán nem ér véget. Csak jó reklám volt, a rakat ember meg benyelte. Szóval verjük ki a fejünkből ezt az idiótaságot, és mondjátok utánam:

"A maják nem jósoltak világvégét. A maják naptára nem ér véget".

2011. máj. 21. 23:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A fényt az alagút végén pedig gazdasági megfontolás után lekapcsolták.
2011. máj. 21. 23:59
 14/21 anonim válasza:
ma lett volna világvágee?:O (mostmár tegnap)
2011. máj. 22. 00:09
 15/21 anonim ***** válasza:
49%

"Csak a naptáruk eljött egy olyan fordulóponthoz, mint nekünk a 1999. Utána nem vége a világnak, hanem folytatódik tovább, egyáltalán nem ér véget."

kivéve, hogy a majáknak nem lineáris, hanem ciklikus a naptáruk. kérdés mi történik a hitük szerint, ha véget ér egy ciklus. Mert igen sok kultúrában a ciklus véget érése azt jelenti, hogy a régi világ elpusztul, és egy új világ kezdődik. És ez képezi alapját annak a félelemnek, hogy 2012ben valami történni fog. Egyébként sokféle dolgot jósolnak a 2012-spekulánsok, spirituális felemelkedést is, vagy olyat, hogy eljönnek az ufók és magukkal visznek néhányunkat, vagy valami más fordulópontot az emberiség történetében, egy új világot, nem feltétlenül világégést, meg az emberi faj kipusztulását.

2011. máj. 22. 00:19
 16/21 anonim ***** válasza:
2011. máj. 22. 01:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Lassan itt az ideje újra bedobni a köztudatba, hogy a gízai Nagy Piramis 2979-re jósolja a világvégét. Mostanság ez nem annyira népszerű, mint a maja naptár.

Kérem mindenkinek terjessze az igét! :) (Jó, megjósolták ez alapján 1881-t és 1936-ot, de még 1953-at is, de az nem számít.)

2011. máj. 22. 15:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem értem ezeket a keresztény (?) szektákat.

Máté 24:36 "Arról a napról és óráról pedig senki sem tud, az ég angyalai sem, hanem csak az én Atyám egyedül."

Nem elég világos??? "-.-

2011. máj. 22. 23:37
 19/21 anonim ***** válasza:

na sebaj, majd a következő világvége sikerülni fog!

Én úgy hallottam, hogy egy lengyel tudós 2011 júni 09-ére jósolta a vv-t

2011. máj. 23. 00:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Dehogy marad el !

Például számodra akkor, amikor a sors elfújja a gyertyád lángját.

Ökörköri

2011. máj. 23. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!