Miből, hogyan tudnám a legérthetőbben, átláthatóbban elsajátítani az emberi test működését?
Miből,hogyan tudnám a legérthetőbben,átláthatóbban elsajátítani az emberi test működését? (semilyen szintű tudással nem rendelkezem,és nagyon összetettnek találom különböző boltokban kapható atlaszokat)
Előre is köszönöm a válaszokat
Egyszer volt... az élet c. francia ismeretterjesztő rajzfilmsorozat.
Nem hinném, hogy teljesen naprakész, agysebész sem leszel tőle, de az alapokhoz szerintem jó :D
Van egy olyan mese ,hogy varázslatos emberi test.
Azt érdemes megnézni.Nem mai mese ,de iszonyatosan jól elmondja és ábrázolja ,hogy hogyan működnek a dolgok.Persze ,ha professzionális szinten szeretnéd megtanulni akkor sok év tanulás következik.
Sok sikert!
Bárki bárhogy kényszerít, győzköd, vagy hiteget, csinálj bármit, de NE ismétlem NE menj orvosi egyetemre.
egy orvostanhallgató
Nekem az a nagy szakállú mesélő mesefigura (aki nem csak az emberi testet, de asszem' történelmet, meg néhány effélét is mesélt...) akkor tetszett igazán, mikor még óvodába jártam... esetleg még tán 1 vagy max. 2 évig utána is...
Kedves előző hozzászóló!
Szerinted egyáltalán bejuthat egyszer valamelyik orvosira?
"Bárki bárhogy kényszerít, győzköd, vagy hiteget, csinálj bármit, de NE ismétlem NE menj orvosi egyetemre.
egy orvostanhallgató"
Mi ilyen szörnyű benne? Én is az leszek hamarosan... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!