Miért nem fut ki az energiaital?
Figyelt kérdés
Ugyanolyan szénsavas és ugyanolyan cukros ital mint a kóla mondjuk, de melegen, a kóla kifut, az energiaital meg nem!
Valami összetevő?
A dobozosok ugyanolyan kemények melegben felbontás előtt...
Hogy van ez?
( Hozzáteszem, azért nyitottam ki Burn-t 45-50 fokos melegen napon tárolva és az valamelyest kifutott, de nem vészes...
A kóla elrobbant volna a kezemben! :) )
2011. ápr. 16. 07:22
1/2 anonim válasza:
Kissebb méret, kissebb nyomás, és kevesebb citromsav
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!