Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mennyi ideig van még kőolaj,...

Mennyi ideig van még kőolaj, földgáz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyre többet lehet hallani hogy ez a 2 db energiahordozó fogyóba van de arra lennék kiváncsi mennyi idő míg ez elfogy??

(Kamionos szeretnék majd lenni és hogy egyáltalán akkora lesz-e kamionos szakma)

2011. ápr. 4. 08:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves Bogaro!

Te vagy az első (itt a gyakorikérdéseken), aki kiigazít valamiben, és amikor bővebben kifejtem, hogy mi miatt is írtam, amit írtam, akkor elismeri, hogy "meggondolatlan" kritika volt. Nagyon ritka és nemes emberi tulajdonság, bevallom, én magam is küszködve szoktam hasonló esetben eleget tenni a korrektség kívánta elismerésnek.

És jómagam is bizonyos kérdésekben sokszor felületesen csak a hétköznapi híradások és az internet alapján tájékozódom, és az innen szerzett információ gyakran nagymértékben eltér a tudományos közleményekből beszerezhetőktől...

2011. ápr. 26. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!