Hogyan lehetne befolyásolni azt, hogy mit álmodunk?
Csak ne keseredj el, ha nem működik kapásból :) Én sok-sok éve kezdtem el a gyakorlást, és igazából csak két alkalom volt, amikor nem csak tudtam, hogy álmodok, hanem irányítani is tudtam (valamennyire). A többi alkalommal mindig felébredtem, annyira megdöbbentem, hogy én most álmodom :D
Gyanítom ez is koncentráció, és adottság kérdése :)
Hopp, meg egy dolog kimaradt: a megfigyelést tényleg alaposan csináld. NE feledd, arra készülsz, hogy a saját fantáziádat és agyadat csapd be. Ha nem vagy alapos minden alkalommal, és nem jó megszokás alakul ki, hanem az, hogy ellenőrzöd, és lépéseket kihagysz, az agyad probléma nélkül kipótolja az űrt, és reggel majd anyázol :)
Az agy nincs arra felkészítve, hogy rájöjjön: ez nem valóság. Kétségbeesetten próbál mindent beleilleszteni a valóságba, így ha a legapróbb esélyt is megadod neki, ki fogja használni, és nem fog működni. Mindig gondolkodj el minden érdekes, gyanús, oda nem illő dolgon. És mindig úgy gondolod el, hogy lehet, éppen most azt álmodod, hogy ezt a kommentát olvasod.
Na, hogy is jutottál el ide? :P
Amúgy, olyanról is hallottam, hogy volt, aki magával kommunikált álmában, papírcetlikkel :) Irigyelem őket: a regényírás egy egészen új fejezetét tudnám megnyitni :) Nem csak fantáziában elképzelni, hanem valóban látni, és bejárni :D
Rájönni úgy tudsz arra, hogy álmodsz, hogy végiggondolod, vannak-e fura dolgok a környezetben.
pl.:
- kívülről látod magadat
- nem mindig hallod a hangokat
- sokszor nem emlékszel, hogy hogyan kerültél oda
- nem létező dolgokat látsz és hallasz
- ja és ezeket, ha látod is, nem mindig vagy csak nagyon nehezen fogod fel, úgyhogy mindent alaposan nézz meg, többször is! (Velem már történt olyan, hogy kívülről láttam magam, tudtam, de kb 5 percbe telt, mire erre rájöttem)
Az irányítás már csak koncentráció kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!