Hogyan keltsek ki bármilyen KIS állatot, állatkezdeményt?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a biológia ezen része. Olyan állatra, élőlényre gondoltam, amit megtalálok akár a kertben, itthoni körülmények között figyelemmel tudom kísérni a fejlődését, de kárt sem teszek benne, tehát vissza tudom engedni a természetbe...
Béka kizárva! :)
2011. márc. 19. 18:03
1/9 anonim válasza:
Én a helyedben azzal próbálkoznék, hogy szereznék valahonnan olyan csirketojást, vagy hasonló madártojást, ami meg van termékenyítve (pl. falusi gazdaságból származik, és nem volt lehűtve), és azt kelteném ki. Ha jól emlékszem a madarak testhőmérséklete 44 C-fok, ilyen hőmérsékleten kéne inkubálni. Az embrió fejlődését úgy tudod megfigyelni a legegyszerűbben ha fogsz 1 dobozt, vágsz rá egymással szemben két kis lyukat, melyek 1ikét megvilágítod, a másikon át nézed a dobozba rakott tojást, így elvileg jól átvilágítható, bár én személy szerint még nem próbáltam...
2/9 anonim válasza:
Hát első, te nagyon "naiv" vagy!
1 44 fokon megfőnek a fehérjék
2 a (madár) keltetés nem ilyen egyszerű tudomány
3/9 anonim válasza:
Én inkább hobbiállatot javasolnék (könnyebben kezelhetőek és szaporíthatóak).
Ezek közül is a primitívebbeket.
pl csiga (achát), rovar (botsáska, argentin csótány)
4/9 A kérdező kommentje:
Rettegek a csigáktól.
2011. márc. 20. 00:22
5/9 A kérdező kommentje:
Ahogy megnéztem a másik két állatot, tőlük is.
2011. márc. 20. 00:25
6/9 hollófernyiges válasza:
Kolorádóbogár? Szép csíkos és csak egy krumplinövény kell hozzá :)
7/9 anonim válasza:
Akkor tudom tanácsolni a növényeket.
8/9 A kérdező kommentje:
Ó, igazad van! Inkább figyelgetek növényeket! Legalább őket megtarthatom, nem félek tőlük. :)
2011. márc. 20. 11:59
9/9 anonim válasza:
Milyen helyen laksz?
Emeletes házban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!