Most hallottam, hogy 2012-re elolvadhatnak a jégsapkák. Magyarország veszélybe kerülhet?
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 12:03
11/16 anonim válasza:
Valaki volt olyan szerencsés, és egy médium segítségével meg tudta kérdezni erről "a legnagyobb tudóst". Szerintem érdekes. Hát nem túl rózsás...
Lentről felfelé van időrendben, úgy érdemes olvasni, mivel némelyik válasz egy korábbira épül.
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
ez hülyeség, mert a jég nagy része vízben van és a jég tömege kiszorítja azt a vízmennyiséget, és ha elolvadna az egész akkor nem nőne meg annyira a vízszint, hogy M.O veszélybe kerüljön
14/16 anonim válasza:
Nem 2012-re kéne észbe kapni hogy hoppá mi lesz most velünk. Hanem nem kellett volna szétb**** a Földet.
15/16 anonim válasza:
itt állítólag sivatag lesz és ahol meleg van ott meg jég lesz
16/16 anonim válasza:
hahaha én szeriba zentán élet! xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!