Van egy fél literes üvegnyi egy éves vizeletem. Milyen reakciók illetve folyamatok zajlanak le benne?
Az idő folyamán sötétebb színe lett, megjelentek benne ilyen fehér valamik, olyan mintha spermium lenne de nem az, gondoltam még arra hogy esetleg valami só lehet de szerintem az sem. A szaga pedig méterekről érezni hogy nagyon büdös, majd el lehet ájulni.
Milyen folyamatok mentek végbe a vizeletben? Miért ilyen büdös, mik azok a fehér valamik benne, és mitől lett sötétebb a színe?
Azok a fehér valamik "bacik".
Amikor kijött mg nagyon kevés baci volt benn (persze csak ha nem volt valamilyen húgyúti fertőzésed) ezért nem lehetett látni. Majd azok amelyek tudtak elkezdtek szaporodni, így a számuk növekedett és plakkokat képeztek.
Ennek során mivel a vizeletből nyerték a szükséges anyagokat, és abba engedték anyagcseretermékeiket, megváltozott az összetétele (elszíneződött).
Azért süllyednek a "bacik" és egyéb más is az aljára, mert nagyobb a fajsúlyuk, azaz nehezebbek a vizeletnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!