Miért mondják hogy egy vízbefulladt hulla látványa a legdurvább?
Figyelt kérdés
(nem a hulla fulladt vízbe, de nem tudtam jobban megfogalmazni, bocsi)2011. márc. 13. 23:40
1/10 anonim válasza:
Mert nem láttak még motorost nagy sebességnél karambolozni... Szerencsére én is csak fotón láttam vizihullát, tény hogy nem egy lélekemelő látvány, de szerintem sokkal rosszabb amit először írtam.
2/10 anonim válasza:
Írd be a gugli képkeresőjébe, és megtudod... Komolyan.
3/10 anonim válasza:
Szerintem minden hulla borzalmas latvany - a vizihullak pl azert, mert a vizben maskeppen kezd oszlani, es par nap mulva szinte ufo-kent neznek ki a vizben, mint mondjuk kint a szarazon. A motoros-balesetesek meg azert, mert torzulnak a becsapodas miatt. En nem allitanek fel sorrendet - mindegyik megrazo latvany a maga modjan.
4/10 anonim válasza:
Nézd meg a puruttya-extrém-en! Nemcsak feldagad és szétrohad, hanem a halak is eszegetik :(((
5/10 anonim válasza:
láttam motorost szétszakadva és láttam 2 hetes vizihullát is. a motoros megrázó, akit nem zavar a vér annak nem szörnyű. De a vizihulla...feldagadva, ismeretlenségig szétázva a bőr.... arról álmodtam egy darabig
6/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen az eddigieket
nemrég néztem egy autóbalesetről videót vágatlanul, ahogy szedték össze a testrészeket, hát nem volt valami guszta ahogy a fán lógtak a húsdarabok meg a pasi szétszakadt mikor kinyitották a kocsi ajtaját...
csak kiváncsi voltam, hogy miylen lehet egy vizihulla
most nézem a puruttya extrémet, nagyon durva képek vannak:o
2011. márc. 14. 13:47
7/10 A kérdező kommentje:
úúúristen találtam egy képet egy vizihulláról!
jaaajj
2011. márc. 14. 14:11
8/10 anonim válasza:
Jaaaj?? És még az én igazolványképemet nem is láttad! :)
10/10 A kérdező kommentje:
hát az enyém is elég brutál :DDD
jólvanna :Dxd
2011. márc. 14. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!