Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Honnan szedted, hogy 2012-ben...

Honnan szedted, hogy 2012-ben lesz a világvége?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 14:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mert akkor egy rakat pénzéhes emberke nem találta ki a világvégét, hogy a sok hiszékeny emberből meggazdagodjon :)

De amúgy én is ezt szoktam kérdezni az ilyen "rendszeres" világvége hívőktől, hogy az előző ciklusban miért nem halt ki mindenki :)

2011. márc. 13. 08:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Veletek csak az a baj, hogy mivel nem szeretnétek világvégét, ezért azzal nyugtatgatjátok magatokat, hogy úgy sem lesz világvége, csak kitaláció.

Pedig TI IS tudjátok, hogy az lesz, csak nem meritek bevallani.

Akkor a hírek is hazudnak? A józan ész is hazudik?

Kérdező, ezt nem szedte senki, hogy világvége lesz,ez TÉNY.

És ez ellen, mi fejletlen emberek nem tehetünk semmit.

Az meg hülyeség, hogy pénzéhes emberek kitalálták.

Mivel az nekik sem lenne éppen jó.

2011. márc. 13. 09:28
 13/17 anonim ***** válasza:

"És 3600 évvel ezelőtt miért nem volt pólusváltás, jégkorszak, világégés, atommeteorok?"

A pólusváltás sem olyan párezer évente bekövetkező valami, jégkorszak volt régebben, világégés is. Az atommeteor meg nem tudom mi lehet a te fogalmad szerint.

Buta, provokatív, aranykulcsocskadíjas kérdés ez is, mint a legtöbb olyan, amelyikben szerepel a 2012. év...

maci

2011. márc. 13. 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Tomika:

Ez a tudomány rovat. Egyik fontos jellemzője, hogy az értelmes embereknek van fenntartva.

Neked az EZOTÉRIA rovatot tartják fenn, haladj arra -->

2011. márc. 13. 10:39
 15/17 A kérdező kommentje:

Atommeteor:

"csak egy meteor 1 atomrobbanásnyi kárt fog okozni, de csak pár száz fog a Földnek csapódni."

És mi van, ha mégsem lesz világvége?

Aki terjeszti az el fogja szégyellni magát?

Vagy meg lehet lincselni?

2011. márc. 13. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Semmi nem lesz.

Akkor majd akik eddig ezt a hülyeséget terjesztették megmagyarázzák valami frappáns de alaptalan dologgal (mittudomén el lett számolva pár évvel, a krixkrax űrlények megakadályozták - titokban a kormányokkal összefogva - stb.) aztán elkezdenek más világvége baromságokat terjeszteni.

Ha visszaemlékszel akik 2000-re jósoltak világvégét azok is simán elkussoltak 2001 jan 1-jén, azóta se hallani róluk.

2011. márc. 13. 14:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha nem lesz 2012-ben világvége akkor örülök neki :D

Nincs értelme elszégyellni magukat, azoknak, akik világvégét mondtak. Ez csak vélemény. Én sem 100%-ot adok rá, hanem 76,18%-ot. (hetvenhat egész tizennyolc század).

Igazából az a hülye, aki 100%-ot adott rá, mivel még azt sem bizonyították hogy biztos világvége lesz.

Viszont én (az arány szerint) világvégére gondolok.

Aki meg 0%-ot ad rá az is hülye, mivel az sincs bizonyítva, hogy nem lesz világvége. Világvége bármikor lehet. Akár 5 másodperc múlva is... Bármi történhet.

Én szoktam írni ezotériába is, de attól még máshova is írhatok, nem te mondod meg hogy hova húzzak vissza meg hova ne! Akkor mondhatnád meg ha admin lennél vagy ilyesmi. Meg nem éri meg nyugtatgatni magatokat, nem éri meg, higgyétek el, csak annál rosszabb éesz, ha bekövetkezik. Inkább ti is adjatok mind 2 esetre %-ot.

Amit én írtam, az csak pillanatnyi állás, bármikor változtathatok rajta, ha van valami új fejlemény vagy ilyesmi... (remélem lefelé fogok!)

2011. márc. 13. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!