Sok matekfeladat gyakorlásával el lehet érni egy 100%-os középszintű matek érettségit?
Hol találok egyébként olyan útmutatásokat (az érettségi feladatlapok javítókulcsain túl), ahol azt részletezik,hogy a feladatmegoldásnál milyen pontosan kell megadni a lépéseket?
Például nálunk matekórán egy csomó minden nem volt szokás,csak hogy néhányat említsek: írásos válaszadás, vázlatok minden lépéshez, magyarázatok leírása, nem írtunk minden feladatmegoldáshoz képletet, és látom,hogy érettségin meg azért elvárják,hogy pontosan,átláthatóan legyen minden ott világosan!
Ezt szeretném begyakorolni,és látom,hogy pontszámokat tekintve rengeteg múlik azon,amit eddig mi mindig figyelmen kívül hagytunk a suliban!
Szeretnék nagyon pontos rálátást kapni minderre, tudnátok segíteni??Nagyon köszönöm előre is! :S
Nem tudom, én ott voltam az első kétszintűnél, és kétszer is írtam 100%-os matek közepet. Mert ugye nálunk kiszivárgott vagy mi, úgyhogy újra kellett írni. A középszint az rém primitív, semennyit sem készültem rá külön (csak bejártam órákra, és épp annyi házit csináltam, hogy ne rontsa a jegyem a sok kisegyes), és annyi időm volt, hogy ihaj!
Tanár mondta, hogy ki ne merjünk jönni a vége előtt, úgyhogy én bent ültem, és ellenőriztem a feladatokat: felírtam egy piszkozatlapra a sorszámokat, és raktam a pipákat melléjük. Öt oszlop pipa jött ki a végére :D
Nekem 100% lett 2009 májusában. Tesómnak az első kétszintű idején szintén 100% lett. Az osztálytársamnak szintén 100% lett. És nem a tanár húzta fel....
Nem lehetetlen, csak oda kell figyelni. Mindent írj le, még azt is, ami neked evidensnek tűnik:)
Csináld meg az eddigi érettségi feladatsorokat és gyakorolj sokat:)
20:54 Jah igazad van, ezt kihagytam: bár nekem teljesen evidens dolgok voltak, azért csak leírtam őket. Ez fontos.
21:08 Valószínűleg így volt a javítókulcsban. Te rontottad el. Általában két tizedesre kerekítünk középiskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!