Ha egy flakonba vizeletet gyűjtünk és hónapokig benne hagyjuk, milyen folyamat fog lejátszódni a flakonban?
1. válaszoló:
Az "vizeletet" nem víz
Upsz, ezt csúnyán benéztem. :D
Emberi vagy állati vizeletre gondolsz? Állatnál sem mindegy, hogy milyen állat, mert más táplálkozású állat vizelete más-más anyagokat tartalmaz.
Az emberi vizeletről annyit tudok, hogy eleinte leülepszik, aztán pedig elkezd barnulni és zavarosodni. De nem tudom pontosan, milyen folyamatok játszód(hat)nak le.
ezt én is megcsináltam már, szóval én is kíváncsi vok. Am még asszem meg van az a flakon, már több mint fél éves, az elején a következőket tapasztaltam:
a vizeletben megjelent ilyen fehér valami, olyan mint a spermiumok, ez amúgy leülepedett az aljára. Sötétebb színű lett a vizelet, és amikor kinyittottam az üveget már messziről olyan büdös volt hogy majdnem elhánytam magam.
Valaki esetleg meg tudja ezt magyarázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!