Van egy velünk párhuzamosan futó világ?
1: lehetséges, de egyáltalán nem valószínű.
2: lehetséges, de TELJESEN valószínűtlen. Ha velünk párhuzamos, és hasonló - miért kerülnénk oda a halálunk után? Mit kezdenének ott a lelkünkkel?
Az a 21g NEM IGAZ.
Volt, aki ennyit mért - volt, aki 4 g-ot, vagy 70-et, vagy nullát. Nincs ilyen. És egyik se volt pontos mérés.
A 21 g ha jól tudom az a bizonyos filmcím is, amely erről szól. De ennél nagyobb ökörséget hallani sem lehet.
Ugyanis, ahhoz, hogy valóban hiteles mérés lehessen, ugyanazokat a referenciákat kell biztosítani:
Ez leginkább a levegőtől mentes tüdő, álló vérkeringés.
Márpedig ha ezt egy élő embernél biztosítod, akkor tulajdonképpen már a halottad méred. Vagyis nincs élő személytől referenciaadat a hiteles méréshez.
Emellett az élő ember emészt, energiát használ...
Ne egy filmnek dőlj be, hanem próbálj logikusan gondolkodni. Tudod Freddy sem jött még el álmunkban. (Illetve de, mert már én is álmodtam vele :P Csak jól kinyírtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!