" Kedves Maci! Ezeket a mágnesmotorokat Ausztráliában nem kevés háztartás használja már..."
Rendben van kedves Digo, akkor felelj bármelyik kérdésemre, amit feltettem korábban. Tehát miért kell a távtartó, és miért nem közvetlen az asztalra van letéve az a lap? És miért is nem láthatjuk az alsó szélét? Egyetlen elfogadható érvet, okot mondj ezekre a kérdésekre...
maci
Hja igen... Megnéztem az "oldalukat". Azért az vicces hogy contactnak egyetlen mailcím van megadva. És sehol nincs egyetlen ár, ha tényleg szeretnék egy ilyet... Hmmm... Vajon miért? Aztán a szabadalmi oldalon ...
..azt látom hogy legtöbb helyen 1999 óta védett (?) a szabadalom.
Akkor halkan megkérdem; a technikai paraméterek oldalon...
..itt, 10 év alatt nem sikerült odáig eljutni, hogy bármit is kiírjanak ... pfff
Ez kedves Digo -ne haragudj meg érte de- egy vicc :)
maci
Maci!
Nem vagyok műszerész, ezért nem tudok válaszolni a szerkezettel kapcsolatos kérdéseidre, de tanultam fizikát és ha egy hengeren (amelyik egy tengelyen áll) elhelyezünk körbe mágnes lapokat, és a közelébe teszünk egy másik mágnest akkor a taszító hatás miatt forogni kezd a henger.
Szerintem logikus.
Hogyne, forogni fog, egészen addig, amíg el nem éri a legalacsonyabb energia szintű részt, ahol megáll. :)
Ha pedig a mágnest mozgatod, akkor már több energiát kell befektetned, mint a forgó henger termel :)
"...de tanultam fizikát... a taszító hatás miatt forogni kezd a henger."
No tanulj még fizikát ;) De ne vedd bántásnak...
"Szerintem logikus..."
Szerintem meg illogikus.
Ha ennyire egyszerű volna, már tele volna vele a világ nem gondolod ?
maci
Én nem a TV nek "hiszek", hanem a tapasztalataimnak. Mindig is mondtam meggyőzhető vagyok, de a hülyeséget nem eszem meg! Márpedig a linkelt videó egyszerű csalás.
És pontosan melyik törvényről bizonyosodott be, hogy nem igaz? Az energia megmaradásának törvényéről? Hmmmm... Szerintem abba bele se kezdj....
maci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!