Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » MI lehet ez a képen? Láttatok...

MI lehet ez a képen? Láttatok már hasonlót? Ötletek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 15. 19:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Némi szemléletkiigazítás az utolsónak. Szó sincs örökmozgóról sem a leírásokban, sem az adott képen. Teslának volt egy terve, ami arról szólt, hogy rádió segítségével lehetne áramot szolgáltatni a lakosságnak. Lényegében a vezeték helyett a levegőt használták volna. A probléma az volt, hogy ezzel a módszerrel nem lehet mérni, hogy ki mennyi áramot használ fel. Ezért maradtunk a vezetéknél. További információ: Tesla tekercs címszó alatt.
2011. febr. 16. 09:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha nem tűnt volna fel, Digónak válaszoltam. Ő propagálja az örökmozgóját.
2011. febr. 16. 09:24
 13/21 anonim ***** válasza:

" Kedves Maci! Ezeket a mágnesmotorokat Ausztráliában nem kevés háztartás használja már..."

Rendben van kedves Digo, akkor felelj bármelyik kérdésemre, amit feltettem korábban. Tehát miért kell a távtartó, és miért nem közvetlen az asztalra van letéve az a lap? És miért is nem láthatjuk az alsó szélét? Egyetlen elfogadható érvet, okot mondj ezekre a kérdésekre...

maci

2011. febr. 16. 10:05
 14/21 anonim ***** válasza:

Hja igen... Megnéztem az "oldalukat". Azért az vicces hogy contactnak egyetlen mailcím van megadva. És sehol nincs egyetlen ár, ha tényleg szeretnék egy ilyet... Hmmm... Vajon miért? Aztán a szabadalmi oldalon ...

[link]

..azt látom hogy legtöbb helyen 1999 óta védett (?) a szabadalom.

Akkor halkan megkérdem; a technikai paraméterek oldalon...

[link]

..itt, 10 év alatt nem sikerült odáig eljutni, hogy bármit is kiírjanak ... pfff

Ez kedves Digo -ne haragudj meg érte de- egy vicc :)

maci

2011. febr. 16. 10:25
 15/21 anonim ***** válasza:

Maci!

Nem vagyok műszerész, ezért nem tudok válaszolni a szerkezettel kapcsolatos kérdéseidre, de tanultam fizikát és ha egy hengeren (amelyik egy tengelyen áll) elhelyezünk körbe mágnes lapokat, és a közelébe teszünk egy másik mágnest akkor a taszító hatás miatt forogni kezd a henger.

Szerintem logikus.

2011. febr. 16. 15:12
 16/21 anonim ***** válasza:

Hogyne, forogni fog, egészen addig, amíg el nem éri a legalacsonyabb energia szintű részt, ahol megáll. :)

Ha pedig a mágnest mozgatod, akkor már több energiát kell befektetned, mint a forgó henger termel :)

2011. febr. 16. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:

"...de tanultam fizikát... a taszító hatás miatt forogni kezd a henger."

No tanulj még fizikát ;) De ne vedd bántásnak...

"Szerintem logikus..."

Szerintem meg illogikus.

Ha ennyire egyszerű volna, már tele volna vele a világ nem gondolod ?

maci

2011. febr. 16. 16:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Na, jó meggyőztél! :)
2011. febr. 16. 16:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Macika az a baj, hogy túl gyorsan hiszel a tv-nek. Gondolj bele, ha nem lenne energiamegmaradás törvénye, kinek kellene olaj? Ki használna áramot a hálózatról? Többször bizonyították már, hogy ez a törvény hülyeség - maga Tesla is, az energia-befektetés nélküli autójával, ami halk volt, nem használt semmilyen energiát, és csak ment. Nézz csak utána a neten ;)
2011. febr. 16. 17:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Én nem a TV nek "hiszek", hanem a tapasztalataimnak. Mindig is mondtam meggyőzhető vagyok, de a hülyeséget nem eszem meg! Márpedig a linkelt videó egyszerű csalás.

És pontosan melyik törvényről bizonyosodott be, hogy nem igaz? Az energia megmaradásának törvényéről? Hmmmm... Szerintem abba bele se kezdj....

maci

2011. febr. 16. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!