Fél az elefánt az egértől?
Figyelt kérdés
"Városi legenda" vagy tudományos tény?2009. febr. 10. 21:39
11/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Itt a műsor egy részlete. Sajnos nem magyar, de a lényeg látható.
12/14 anonim válasza:
Igaza van az egyik válaszolónak. Félni nem fél, de tart tőle kicsit. Az hogy belemászik az ormányába az elképzelhető, de akkor mivan? Fúj egyet és az egér kilapul a legközelebbi fa törzsén. Az meg eléggé furcsa lenne ha a fülébe mászna bele, mert vhogy odakell jutnia annak az egérnek és ha alszanak az elefántok akkor is érezné h vmi matat a fülében így gondolom csak rázna egyet a fején és az egér máris kint van. amúgymeg inkább az egér fél az elefánttól mert simán összetudja taposni.
13/14 anonim válasza:
igen, fél (tart tőle) XD énis láttam a műsort, és nem kicsit lepődtem meg
14/14 Francia88 válasza:
Én azt olvastam hogy tart tőle. Mivel az elefánt talpa vastag zsírpárna és nincs benne ideg (így nem érzi) és az egér kirágja hogy belefészkeljen. És ha az elefánt így áll lábra akkor elvérezhet (azért akkor ha lábra áll mert, akkor nagy nyomás nehezedik a sérűlt lábára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!