Hogyan lehet szarvasbogarat fogni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 23:11
1/6 anonim válasza:
Ilyenkor még sehogy, egyébként meg ne fogj szarvasbogarat, mert ritka és védett.
2/6 anonim válasza:
Jah védett, szóval ne nagyon játszadozz velük..
3/6 anonim válasza:
Mi egyszer a benzinkúton találtunk egyet. Föléje tartottunk egy rongyot, abba belecsípett, így el tudtuk vinni. Kivittük egy erdős részre, és otthagytuk hogy élje biztonságban az ő kis életét. A benzinkúton még valami baj érte volna.
4/6 anonim válasza:
Fogni könnyen (nem egy túl fürge bogár, bár elég erősen tud csípni, szóval kicsit vigyázni kell) LEHET, csak nem szabad.
5/6 anonim válasza:
Én egyszer egy kupacban láttam vagy 10-15-öt. Hát ott véletlenszerűen is lehetett volna fogni trükkök nélkül. De ahogy írták, védett. Sajnos az út mellett voltak közvetlenül, nem tudom mi történt velük. És azt sem tudom miért gyűltek össze annyian egy kupacba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!