Ma 18.40-kor megmozdult a szoba alattam, a bútorok mozogtak remegtek, stb. Ez egy lehetseges földrengés volt? Tatabánya.
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 18:52
1/8 anonim válasza:
Én is éreztem.Szlovákia Dunaszerdahelyi járás.
2/8 anonim válasza:
Szerintem az volt, én is éreztem. (Budapest)
4/8 anonim válasza:
Az volt.
Siófoki vagyok, lehetett érezni. A földön ültem, és éreztem, hogy kileng alattam a föld. Mondom ez vicc, aztán még egyszer és mozgott a csillár is. Nagyon beparáztam tőle.
Barátaim és rokonok is jelezték Győrből, Fehérvárról, Mórról, Fehérvárcsurgóról, és Siófok melletti kis településekről, hogy ők is érezték.
21/N
6/8 anonim válasza:
Én mért nem éreztem? Pedig akarooom.
7/8 anonim válasza:
én is érzetwm,nagyon sz@r volt.itt nálunk volt az epicentruma/oroszlány/.
8/8 anonim válasza:
Éreztem. Először nem tudtam, hogy mi volt. Az egész szoba megmozdult néhányszor. Utána találtam ki, hogy földrengés volt. A kutyák fel sem keltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!