Én Éppen pelenkáztam a kisebbik lányomat a nagyobbik ott játszott a lábamnál. Mi nem éreztünk semmit! Férjem a másik szobából halárra vált fejjel rohant be, hogy Úr Isten éreztétek? Mondtam neki hogy te jó ég mit kellett érezni mi a baj? Mondta, hogy a számítógépes székbe ült és úgy érezte mintha valaki rángatta volna a széket hátra is fordult rászólni a gyerekre...de látta nincs ott,ekkor látta, hogy a függöny hogy mozog.
Aztán már hívott anyám, hogy éreztük?
Én csak azután fostam be, hogy a férjem ecsetelgette, hogy hogy fog össze dőlni a ház. Panel 9 emeletén lakunk! Király!!
Amúgy XV. kerület!
Nővérem Csepelen nem vette észre!
2011. jan. 29. 20:29
52/61 anonim válasza:
Itt Tatabányán is jól lehetett érezni,csörgött,borult minden ami csak tudott itt az emeleten..
Elég félelmetes volt...
2011. jan. 29. 20:30
53/61 anonim válasza:
Utolsó vagyok és azt elfelejtettem írni, hogy azért "fostam be" mert a férjem kőműves!
2011. jan. 29. 20:31
54/61 anonim válasza:
Azóta márt írt valaki úgyhogy utolsó előtti!
2011. jan. 29. 20:32
55/61 anonim válasza:
Mosonmagyaróvár és Győr közötti faluban(Károlyháza)lakom.A széken ülve éreztem,a feleségem azt monta lökött vagyok.Én arra gondoltam biztos megszédültem.Pont feljöttem az oldalra,és látom a kérdést.Akkor már tutira vettem a dolgot.
2011. jan. 29. 21:10
56/61 anonim válasza:
ma 18:59
Megerősítem Bp. 18ker. semmi szokatlan .
2011. jan. 29. 23:39
57/61 anonim válasza:
Én itt a XX.kerben éreztem. A számítógép előtt a gurulós szék elég rendesen megmozdult alattam. először én is azt hittem hogy rosszul vagyok, de aztán láttam nem csak én éreztem.
2011. jan. 29. 23:47
58/61 Dijus19 válasza:
Székesfehérváron is lehetett érezni. Édesanyám barátnőja 8. emeleten lakik, mondta hogy az ágy is megindult! :S
2011. jan. 30. 17:05
59/61 anonim válasza:
én is éreztem:d
18ker.
2011. jan. 30. 18:33
60/61 anonim válasza:
Anyukám a 9.kerületben volt akkor (ott dolgozik), és ő is érezte. Pontosabban azt mesélte, hogy az asztalon lévő üvegben szabályosan és jól láthatóan mozgott, lötyögött a víz, és ő maga is érezte a remegést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!