Földrengés volt Budapesten?
Figyelt kérdés
Engem "megringatott" a szék, férjem meg kirohant a hálóból, hogy "valaki belerúgott az ágyba".
Más is érezte? Belvárosban?
2011. jan. 29. 18:46
11/61 anonim válasza:
akkor ez volt az??? basszus én nagyon megijedtem mert azt hittem valaki bejött a házba pedig nem várok senkit és egyedül vagyok itthon! köszi az infót!
12/61 anonim válasza:
igen, én is éreztem a "ringatást."
Bp.-en lakom a 4.kerületben.
13/61 anonim válasza:
Tatabányán az volt. 18 40 környékén, egyszer. Negyediken lakok, gyorsan bebújtam az asztal alá, mert le nem értem volna. Az asztal legalább valami ellen talán védett volna.
14/61 anonim válasza:
Fejérben is rengett a föld, hintázott a csillár, meg éreztem a rengést a lábamon keresztül.
:) Szegény férjem fogta egyből a gyereket, indult kifele, de aztán hamar végetért.
Most mindenki kicsit izgatott, a kicsik meg félnek.
Nem fognak ma aludni (és mi se.)
15/61 anonim válasza:
Bp. 23. kerületben és Dunaharasztin egyébként semmi se volt... :D
16/61 anonim válasza:
Székesfehérváron is!Apum most telefonált hogy az ágy mozgott alatta.Ladányban Fvártól 18km-re semmi.
17/61 anonim válasza:
Én Érden lakom, azt hittem a macska élesíti a karmait a fotel hátulján, azért rázkódik, még rá is szóltam! xD Basszus...
18/61 anonim válasza:
Várpalotán is megremegtünk....
19/61 anonim válasza:
Nálunk is volt Fejér megyében, Székesfehérvártól 30 km-re. Alattam is szintén a szék, de az asztal, a padló, polcon és körülöttem is minden mozgott. Mintha hullámzott volna alattam a talaj. Azt hittük vagy a bojler vagy a kazán. Felettünk lakóknál a tányérok csörömpöltek, szomszéd is ahogy vége lett jött át, rögtön szaladtak ki az udvarra... Ilyen erre soha nem volt még. Mitől lehetett?
20/61 anonim válasza:
Tatán is az volt. Kimozgott a székem, és lengett a csillár is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!