Valaki ki tudná nekem fejteni, hogy miért csíráznak jobban a babok, ha 3 napig le vannak fagyasztva csíráztatás előtt?
Figyelt kérdés
Bioszfaktból kaptam egy ilyen házit, és nem találtam semmi használhatót a neten. :S Előre is köszi :DD2011. jan. 25. 20:26
1/2 anonim válasza:
Keress rá így vernalizáció!
Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. jan. 31. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!