Hogyan képzelitek a jövőt 20 év múlva?
Addigra a gyerekeim 25 és 20 évesek lesznek, szóval elképzelhető, hogy lesz már unokám. Ha mégsem, akkor lehet, hogy valamelyik egyetemen fognak tanulni, aminek a tandíját természetesen a férjemmel finanszírozzuk.
2029-re letelik a lakáshitelünk is, remélhetőleg ezen felül más hitelünk nem is lesz.
Mivel inkább családcentrikus vagyok mint karrierista, ezért csak annyi a lényeg, hogy legyen egy olyan munkám, amit normálisan megfizetnek.
Persze lehet, hogy teljesen máshogy fog alakulni az életem, de igyekszem pozitívan gondolkodni.
Több lesz az erőszak, mert aki ma hatalmon van, annak még több pénze lesz, ha fenntartja azt a gazdasági rendszert, ami szemünk előtt zsigereli ki a bolygót, meg az emberek többségét. A klíma teljesen átalakul, a tenger megemelkedik, és elönt egy csomó partmenti várost, azok elvándorolnak, másutt sivatagosodás, az élőlények többsége nem fog tudni elég gyorsan reagálni az éghajlat átrendeződésére, radikálisan lecsökken a számuk.
Mocskosabb lesz a levegő, a víz, a talaj, kevesebb féle állat és növény fog élni. Mi meg lehet hogy emberevők leszünk, de legalábbis öljük egymást, többnyire faji, vagy valamely más tetszőlegesen megválasztott alapon.
2 szoban valaszolnek:
"Legenda vagyok!"
Az elmúlt 150 évben kb. 10-15 évet leszámítva mindig egyre jobb lett az élet annak ellenére, hogy az emberek folyamatosan nagyon aggódtak a jövő miatt. Valószínűleg most is ez várható, nagyon aggódunk, de valószínűleg nagyon szerencsések azok, akik mostanában születnek és akkor lesznek fiatalok, mi meg majd egy kicsit irigykedünk rájuk.
Konkrétan: tisztább környezet lesz, magasabb életszínvonal, fejlettebb technika, hosszabb élet, kevesebb betegség.
Magyarországon még kevesebb magyar lesz...
:-((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!