Akkor a mongolid rassz is a homo sapiens sapiens vagy nem?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap néztem sprektumon hogy a homo erectus már a homo sapiens elött kivándorolt és Dél-kelet ázsiában telepdett le.És kinai azt álitják hogy egészen mások mint a fehérek vagy feketék.2011. jan. 20. 11:57
1/8 anonim válasza:
Én még úgy tanultam, hogy homo sapiens, igen:) Az összes rassz homo sapiens.
2/8 anonim válasza:
Sőt, tudtommal az összes rassz homo sapiens sapiens.
3/8 anonim válasza:
HSS egy faj inkább a rassz más, tehát rassz a mongolid, a negrid, a szemita, europid, meg van csomó.
4/8 anonim válasza:
Utolsó: De a rassz a fajon BELÜL van.
5/8 hollófernyiges válasza:
Volt egy ilyen kínai -kicsit nacionalista- elképzelés, de genetikailag ezt már cáfolták.
6/8 anonim válasza:
Ezt az Íme az ember!-ben láttam én is, de OTT IS kimutatták genetikailag, hogy egy faj vagyunk. Sőt az afrikaiakon kívül mindenki az onnan kivándoroltakhoz vezethető vissza genetikailag: ausztrál-, amerikai bennszülöttek, europid-, mongoloid rassz, stb... Valószínűleg nem nézted elég figyelmesen a műsort, mert ott is csak propagandaként említik.
7/8 A kérdező kommentje:
Ja hát nem nézztem végig,sajnos:(.Csak azt láttam hogy kinaiak mondták hogy ök a homo erctus leszármazottai és átalkakultak.
2011. jan. 20. 15:26
8/8 mentalist válasza:
Jelenleg a földön
egyetlen emberfajta létezik a homo sapiens sapiens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!