Meteorológiai kérdés?
Beadandó feladatot kell elkészítenem holnapra meteorológia gyakorlatra, és nem tudom, hogy hogyan álljak neki, mit is kell valójában csinálni. A feladat: nedvességi karakterisztika elemzést kell csinálni. Esetleg tudnátok nekem segíteni? Nagyon-nagyon megköszönném, életmentő lenne!
Köszönöm előre is!
ennél többet nem tudnál mondani a feladatról?
ez így nagyon kevés infó
Tetszőleges mérőállomás (tetszőleges időpontban mért) adataiból kell kiszámolni a gőzsűrűséget, abszolút nedvességet, telítési abszolút nedvességet, relatív nedvességet, gőznyomást, telítési gőznyomást, keverési arányt, telítési keverési arányt, harmatpontot.
Tudnál esetleg segíteni kicsit?
Ha végigolvasod a fenti linket, meg fogod tudni oldani ezt a feladatot.
Nem olyan nehéz az. ;-)
Nem tudom mit segíthetnénk ennél többet? Csináljuk meg helyetted? Az nem segítség....
Ha konkrét kérdés van, mert elakadsz, szólj!
Gratulálok :)
Tudod ez a jó, amikor az ember maga dolgozik az anyaggal. Ez az ami előrébb visz. És a tanulásra fordított idő nem pótolható csak tanulásra fordított idővel :)
Még egyszer gratula a munkádhoz, és a kiváló eredményedhez...
maci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!