Kaméleon szemem van. Miért?
A legjobb barátnőm és a két húgom szemszíne is ilyen... Úúúgy irigylem őket, szerintem ez nagyon szép tud lenni! ^^
Nálad is attól változik általában, hogy milyen színű ruha van rajtad, ugye? Én ezt, lehet, hogy nem helyesen, de azzal magyaráznám, hogy bizonyos színek valamelyik árnyalatot jobban kiemelik, valamelyiket meg kevésbé.
Nekem kékes szürke árnyalattal, de szex közben zöldre vált. (Állítólag...)
Ezt meg csak belsőleg tudom "magyarázni". Izgalmi állapot, vérnyomás, vagy valami...
Páromank is ilyen a szeme, én azt figyeltem meg, hogy fényviszonyoktól függően változik. Nyílván máshogy törik meg rajta a fény, és ezért a külső szemlélő máshogy látja. Vannak olyan színű ruhaanyagok is, amik totál más színűek természetes ill. mesterséges megvilágítás mellett.
Tulajdonképpen az én sötétbarna szemem is "váltja a színét", de míg ez a tónusom miatt csak árnyalatokban látszik, a te szemed színanyaga az emberi szem számára is látható tartományban váltakozik.
tudom, hogy már nem aktuális a kérdés, de azért írok.
nekem is ilyen szokott lenni.
sírás után sötétzöld féle.. szóval hangulattól változik. [pedig még ovodás koromban teljesen világos kék szemem volt, hozzá illő világos szőke hajjal ^^]
de általában mostanság az egyik szemem zöldes a másik szürkés-kék.
elég furi, meg érdekes is. és szép. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!