Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Megoldódott a Chupacambra...

Megoldódott a Chupacambra relytélye?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 2. 22:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Mennyire tartod hitelesnek a magyarázatot?
2011. jan. 2. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Jót röhögtem rajta, különösen, amikor elképzeltem ahogy az a birka derűsen hagyja, hogy kiszívják mindenét. Az olyan jellemző az állatokra, hogy nem menekülnek, inkább megdöglnek. A ragadozóra meg az, hogy rühös, beteg, büdös mint állat, mert félig már rohad, de amúgy nem döglik bele, mert ő a csupakamra. Minden természetfilmben ilyenre látni példát.
2011. jan. 2. 22:33
 3/5 A kérdező kommentje:
:)
2011. jan. 2. 22:34
 4/5 anonim válasza:

nemrégiben láttam erről a témáról egy dokumentumfilmféleséget. abban megmagyarázták, hogy ugyanilyen állatot találtak és hogy valószínűleg egy hibrid prérifarkas, és a kinézete színtiszta mutációkkal alakult ki, ami megmagyarázza, hogy nem új fajról van szó. ez a rühesség dolog szerintem elég valószínűtlen, mert ha valami ilyen kárt okoz egy állatban, akkor az képtelen az életbenmaradásra szerintem, egy ideig élhet persze, szaporodhat, sőt talán az új egyedekben lesz olyan gén, ami kitartóbb a betegség ellen, de a természetes szelekció hamar kipusztítja ezeket az állatokat.

mellesleg nem kétlem, hogy tényleg létezik a Chupacambra, de biztos hogy jól rejtőzködik, vagy csak olyan állat, amit eddig is ismertünk, csak még nem lepleztük le.

2011. jan. 2. 22:42
 5/5 Kőpy válasza:

Hali!

Igen megoldódott. Tavaly volt valamelyik csatornán a "nagy nyomozás", de senki sem tudott értelmes választ adni rá. Ezért kipróbálták azt, hogy mi történik egy tehénnel ha kirakják a rétre :) 4-5 rendőr figyelte folyamatosan úgy emlékszem, hogy 4-5 napig. Amikor megunták odamentek és ugyan azok a "sérülések" voltak rajta mint a "megtámadottakon". Úgyhogy vizuális vizsgálat után rájöttek, hogy a Chupacambra nem más mint légylárva ( csonti ) :D

2011. jan. 4. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!