Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szeretitek a kémiát? Ha igen,...

Szeretitek a kémiát? Ha igen, akkor miért?

Figyelt kérdés
Én szeretem naon.
2010. dec. 24. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szerem, szerintem érdekes dolog. Nekünk már nincs kémia, de amíg a régi tanárom tanította, addig nagyon sokat olvastam róla, érdeklődtem iránta, aztán jött egy új tanár, akinek nem voltak jók az órái, meg ilyenek...
2010. dec. 24. 13:33
 2/10 anonim válasza:
A kísérleteket szeretem, de amikor számításokat csinálunk, azt nem nagyon.3-as vagyok belőle.:SDe azért igyekszem, hogy jobb legyek.
2010. dec. 24. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem. Ha más lenne a tanárom, akkor lehet, hogy szeretném, mert amúgy szerintem nem olyan rossz, elég érdekes.
2010. dec. 24. 14:44
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Én gyűlölöm, hála istennek már nem kell tanulnom soha többé. De 4 éven át intenzíven megkeserítette az életemet.
2010. dec. 24. 16:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Érdekes a kapcsolatom a kémiával:D

Középsuliban nagyon utáltam. Bár talán inkább azért, mert a tanár nem túl jól tanított, én meg lusta voltam vele foglalkozni (azt hittem sose lesz rá szükségem) és így nem értettem. És általában amit nem ért az ember, azt utálja:D

Pont emiatt érettségiztem inkább fizikából kémia helyett (az egyikből kötelező volt a továbbtanulásomhoz).

Azt hittem egyetemen majd megszeretem, mert ott normálisan elmagyarázzák. Persze nem így lett:D De muszáj volt foglalkoznom vele, és ahogy egyre többet megértettem belőle, egyre jobban megszerettem.

De azért nem lett a szívem csücske:)

A biokémia egy fokkal jobban tetszik, csak nagyon sokat kell magolni:D

De egy sikeres vizsga után minden tantárgy megszépül;)

Amúgy baromira tisztelem azokat az embereket, akik kémiával foglalkoznak. Nem is értem, hogy lehet mindent megérteni ezzel kapcsolatban:D

2010. dec. 24. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
szaközépbe rengeteg volt a szakirányból kifolyólag, nameg hetente 1 nap labotgyak, szal kijutott. Megszerettem
2010. dec. 24. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:

"4 éven át intenzíven megkeserítette az életemet."

Aztán hogy tette ezt a kémia? Ha nincs valamihez tehetséged arról nem a tantárgy tehet.

2010. dec. 24. 21:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

" Nem is értem, hogy lehet mindent megérteni ezzel kapcsolatban"

Sehogy nem lehet! De éppen ez az egyik legfantasztikusabb az egész kémiában (de persze ez az össze természettudományra vonatkozik), hogy egy-egy megválaszolt kérdés ezernyi új, megoldást rejtő kérdést vet fel, a sor soha sem ér véget. Minnél többet tudsz, annál kisebbnek érzed magad, a vége pedig annál messzebb van. Félelmetes, lehengerlő, szenvedélyes! Csak szeretni lehet!

(leendő vegyész hallgató)

2010. dec. 25. 01:34
 9/10 anonim ***** válasza:
A számolási feladatait imádom, mert értem őket és sikerélményt ad, hogy megoldok jól egy-egy feladatot. A lexikális része nem érdekel kifejezetten, a szervetlen kémiát nem is szeretem. A biokémia elmegy, de akkor már inkább a molekuláris biológia. De hát az ugye már nem kémia...
2010. dec. 25. 15:38
 10/10 anonim ***** válasza:

21:26

Én nem is mondtam, hogy a tantárgy tehet róla. De elég rossz volt, hogy mindenből ötös voltam, kémiából meg épphogy megvolt a hármas, hiába tanultam meg figyeltem órán.

2010. dec. 25. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!