Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Whiting ingáról valami?

Whiting ingáról valami?

Figyelt kérdés
az eszköz,eljárás, és tapasztalat lenne jó. Mert le kell írnom az internet segítségével, de sehol nem találok értelmes leírást, egy helyet találtam, de ott csak az eszközök vannak részben... :S ötlet? ha oldalt tudtok az is jó!
2010. nov. 30. 18:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kell hozzá indigó, egy fagolyó meg egy deszka, plusz állvány. a g gyorsulását mérhetjük vele, és amikor leesik a golyó az indigó segítségével a mögötte lévő papíron nyomot hagy. De amikor elengedem a deszkát, hogy érkezik le pont akkor mikor a golyó is?
2010. nov. 30. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Találtam egy oldalt! Köszi azért, ha valaki elolvasta.
2010. nov. 30. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért az oldal címét leírhatnád; egyrészt mert engem érdekel, másrészt lehet, hogy minden 10-20 évben jár erre valaki, akit érdekel a Whiting-féle inga; és ha megtalálja a keresőben a kérdésed válasz nélkül, akkor biztos nagyon csalódott lesz... :)
2010. dec. 1. 08:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Itt a cím: [link]

lejjebb kell tekerni, és ott lesz :)

2010. dec. 1. 16:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!