Más is látott különös dolgokat ma hajnalban az égen?
Bár nem zárom ki a lehetőséget, hogy esetleg ufo-t láttam én még is úgy gondolom, hogy inkább valami más lehetett.
Aki ért a csillagászathoz biztosan tud nekem értelmes magyarázatot adni ezekre a jelenségekre.
Na szóval ma 5 kor kinéztem az ablakon és ezeket láttam.
Az első úgy nézet ki mint egy csillag és kb olyan magasságban is volt, de valamennyivel lejjebb helyezkedett el, egyszer csak elindult vízszintesen előre. Kb 3mp alatt eltűnt olyan gyors volt .
A másodikat kb 10 percre rá láttam. Ez meg olyan volt mintha egy égő csikket, vagy egy csillagszórót dobtak volna le./útközben ez is eltűnt./
Nézd meg a másik kérdésem és megtudod!
Most már megköszönném ha a kérdésem tartalmára és nem a mennyiségére kapnék válaszokat!
Ezeket úgy hívják, hogy REPÜLŐ, és HULLÓ CSILLAG :)
Pont ráesett a fény, és megcsillant a fényezés (pláne ha a horizont magasságában van, akkor hihetetlen gyorsasággal eltűnik, mert amint nem esik rá a fény, te máris nem látod.)
A másik meg könnyedén lehetett egy hulló csillag. Azért tűnt el útközben, mert elégett, és nem maradt más, ami fénylett volna.
Végre egy értelmes válasz! Köszönöm!
Bár egy kis cinikusságot érzek a válaszban! :)
"Bár nem zárom ki a lehetőséget, hogy esetleg ufo-t láttam én még is úgy gondolom, hogy inkább valami más lehetett. "
Én is hulló csillagra tippeltem, csak tudod ez egyik sem olyan volt mint amiket eddigi életemben bármikor is láttam! Azok a hulló csillagok lefelé estek mindig, amit először láttam az meg egyenesen ment előre. A második meg nagyon fényes és elég nagy volt, na ez viszont lefelé zuhant :) Szép volt nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!