Hogyan tudnád a zsírt az avasodástól megóvni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 16:25
3/3 anonim válasza:
A disznózsír az oxigén hatására avasodik, (oxidálódik) és a fény katalizálja! Tehát levegőtől elzárva kell tartani és sötétben. Amikor nem volt hűtőszekrény egy évíg is elállt a zsír, a másik disznóölésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!