Ha pl. márvány padlólapot szeretnék a konyhába mivel tudom megóvni h a lecsöppenő olajat ne szívja magába?
Vagy a vizet se
Lehet ilyet?
A márvány az mészkö (a különbség csak annyi, hogy a márvány keményebb). Padlónak nem alkalmas, mert egyrészt kopik, másrészt minden szennyezödést besziv, harmadszor nehéz tisztitani, mert savak oldják (a legtöbb felmosószerben van sav, söt még a mosogatószerben is), igy elég rövid idö alatt tönkremegy.
Ha mindenáron követ akarsz a padlóra, akkor vegyél gránitot, az nagyon ellenálló, gyakorlatilag csak nagyon erös ütéssel lehet megsérteni, mindenféle vegyszert elbir, és ha nem egész sötét színüt választasz, akkor nagyon szép is.
A pala eg puhább, mint a márvány, még jobban kopik, ugyanúgy bevesz minden szennyezödést és nem is szép.
Vagy rakass gránitot, vagy maradj valamilyen anyagában szinezett kerámialapnál. A grániton kivül nincs olyan természetes kö, ami birja az igénybevételt és szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!