Megéri fizikusnak tanulni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi hónapokban eléggé elkezdett foglalkoztatni a fizika, azon belül pedig az asztrofizika. Szeretek ehhez kapcsolódó könyveket olvasni, előadásokat nézni. Nem olyan rég még el is mentem Kiss László egyik előadására, amit a városomban tartott meg.

Eddig főleg humán beállítottságúnak tartottam magamat (most is irodalmat tanulok az egyetemen), viszont gimnáziumban mindig jeleskedtem a reál tantárgyakban is, szóval szerintem megállnám helyemet a fizikában, ha újra nekivágog. Viszont! Mennyire keres jól egy fizikus? Mennyire lehet elhelyezkedni? Most nem kifejezzetten ‘csillagász’ szempontból kérdezem, hanem úgy alapvetően, hogy egy fizika szakot végzett ember, hogyan is tud elhelyezkedni. Könnyű kijutnia külföldre? Stabil munkahelyet tud szerezni? Stresszes hivatás? Bármilyen, tényleg bármilyen választ szívesen fogadok!

20/L

ma 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt tudományosan kérdezed?

Nem karrier kérdés?

Amúgy: nem.

ma 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Na, ez is vicces.

Nem, ez nem tanulási kérdés. Nem azt kérdezted, hogyan tanuljál, stb.

Azt kérdezted, hogy a tanulás UTÁN milyen lehetőségeid vannak. Ez karrier kérdés.

Na mindegy, most már nem fog a helyére kerülni. Ennyit erről.

ma 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!