Hány éves koráig nő egy átlagos fiú/férfi?
Figyelt kérdés
én most leszek 16 éves és csak 168 cm vagyok és ez engem zavar2010. nov. 7. 23:59
11/14 anonim válasza:
Én 20 vagyok és már évek óta 186cm. Nem hiszem, hogy hirtelen sokat nyúlnál, de be fogsz nyúlni 170 fölé.
12/14 anonim válasza:
Apa, anya, nagymamák, nagypapák mérete is sokat nyom a latban...
Én elértem a jelenlegi magasságomat már 4 éve 17 évesen...
A barátom meg 191 centi 15 éves kora óta...
Másfelől pedig nem ugyan addig nőnek a fiúk és a lánykák. Egy lány már akár 14 évesen eléri a teljes testmagasságát. Talán 1-2 centit ha nő még hozzá.
13/14 anonim válasza:
Legfőképpen a szülők magassága számít hogy mekkora leszel, és hogy meddig fogsz nőni! Van egy képlet is arra hogy milyen magas lehetsz, de szerintem ez nem mutat rendes eredményt, csak körülbelüli értéket! Fiú esetében: [(az anya testmagassága centiméterben+12,7 centiméter)+az apa testmagassága centiméterben]/2! én 14 éves vagyok és 175 cm... apum 185, anyum 168 a képlet szerint kb 183 cm lennék, de nem hiszem hogy kb még 4 év alatt (ameddíg a növés intenzív) majd csak 8 cm fogok nőni! Az átlagos életkor ameddig nőnek a férfiak 21-22 év de az utolsó 4-5 évben már nem lehet nagy nyúlásra számítani, kivéve ha nem vagy későn érő típus!
14/14 anonim válasza:
Az utolsóhoz intézem a kérdésem: A lány magasságát hogy kell kiszámítani ugyanezen képlet alapján?
Egyébként nálam teljesen bejött (férfi vagyok)!!!! :D
De mégis honnan származik ez a képlet amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!