A folyó áram fertőtleníti a vizet? A vízben ha áram alatt van tud valami kitenyészni?
"És pont az áramerősségnek van hatása. Főleg ha egyenirányítva is van."
ja, csak éppen az áramerősség az csak kialakul a feszültség hatására, az ellenállás függvényében, nem pedig csak úgy van. (különben elég érdekes lenne pl. hegeszteni)
"Igen ám, de a készülék által felhasznált energia nagy része a párologtatásra (meg a kérdező említ valami ventilátort is) megy el, a vízszint ellenőrizésére kis teljesítmény - így áramerősség - jut."
Igen de ha megnézed a dátumokat és időpontokat akkor látszik hogy amikor megírtam a hosszút akkor még a kérdező ezt az információt nem rakta ki. Aközben került ki amíg írtam.
Ezért született a #9 -es válaszo is immár a kérdező részére.
A pontos információk pontosabb választ eredményeztek.
Általában a szezont kibírja, utána meg tavasszal alaposan kitisztítva kell elrakni a következő télre.
Ha a víztartályban valami nagyon bomlani kezdene, akkor azt könnyű észrevenni abból a szagból, amit azonnal megérez a szobába belépő ember.
"Igen de ha megnézed a dátumokat és időpontokat akkor látszik hogy amikor megírtam a hosszút akkor még a kérdező ezt az információt nem rakta ki. Aközben került ki amíg írtam."
Lényegtelen. A topiknyitó kérdésben deklarálta a kérdező, hogy egy párologtató készülékről van szó, aminek - feladatából következtetve - a párologtatás a fő feladata, a vízszint-érzékelés csak sokadlagos (ami nem mellesleg megoldható kis teljesítménnyel, kis méretű elektródákkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!