Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Fog idén szerintetek még havazni?

Fog idén szerintetek még havazni?

Figyelt kérdés
Nyilván nem arra számítok, hogy itt kapjak 101%-os jóslatot, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Én csak szorítok. 🤞

nov. 12. 11:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy ma. Te nézel időjárás előrejelzést?
nov. 12. 11:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Dunaújvárosban havazott hétvégén. Ide is mutat éjszakára havazást, havasesőt.
nov. 12. 12:03
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Már nagyon lehűlt az idő, így logikus, hogy lesz havazás.
nov. 12. 13:53
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
valószínűleg igen. önmagában a havazás nem olyan nagy dolog, sőt gyakran nem is kell hozzá kifejezett hideg téli idő. pár éve az egyik január összességében tök enyhe volt, de éjszaka rengetegszer havazott. ilyen olvadós latyak, amiből délelőttre már csak víz van.
nov. 12. 13:58
 5/14 Psycho ***** válasza:
88%

Most eléggé annak áll a zászló (a fentiek szerint már meg is történt), szóval valószínű, hogy igen. Meg azért még sok van hátra az évből. Jóval nagyobb az esélye annak, hogy fog, mintsem, hogy nem.

Az már más kérdés, vajon lesz-e 5-10 centis, több napig megmaradó hóréteg. Ezzel kapcsolatban azért vannak kételyeim.

nov. 12. 16:27
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

Minek egy ilyen értelmetlen kérdést kiírni?

😦😧😨

Egy óvodástól még megértené az ember, de a regisztrációs korhatár 16 év!

😠😫😩

nov. 12. 16:57
 7/14 Tevenyereggyarto ***** válasza:
62%

“Minek egy ilyen értelmetlen kérdést kiírni?

😦😧😨

Egy óvodástól még megértené az ember, de a regisztrációs korhatár 16 év!

😠😫😩”

Ezt inkább tartogasd a nyárig tartó “hol van a globális felmelegedés?” trollunkra 🙃 Ha novemberben lehavaz akkor jó eséllyel nemsokára felébred.

nov. 12. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt inkább tartogasd a nyárig tartó “hol van a globális felmelegedés?” trollunkra 🙃 Ha novemberben lehavaz akkor jó eséllyel nemsokára felébred."

Kész csoda, hogy eddig még nem írt. Egy időben még mérésre is lehetett őt használni, mindig megbízhatóan jelezte, ha három napja negatívban volt az átlagtól vett eltérés, ilyenkor mindig újra felélesztette a "nincs is felmelegedés" kérdést. :D

nov. 13. 12:20
 9/14 anonim válasza:
Szerintem fog igen.
nov. 13. 21:28
 10/14 A kérdező kommentje:

6. Vicces:D szimpla véleménykérős kérdés, nem értem min háborodsz fel.

Azért van egy kis különbség a "jön a globális felmelegedés"-es posztom és e között, szerintem

nov. 14. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!