Az létezik hogy a fénysebességnél nincs vagy nem lehet gyorsabb?
Figyelt kérdés
nov. 5. 18:31
1/14 anonim válasza:
Einstein szerint igen.
De másban is tévedett már.
2/14 anonim válasza:
De van gyorsabb: U. Xorter agyműködésének sebessége messze túlszárnyalja a fénysebességet.
3/14 anonim válasza:
A fénysebességet nem lehet elérni.
Se felgyorsulni, se lelassulni nem lehet ilyen sebességre.
Tehát gyorsabb az lehet.
4/14 anonim válasza:
Jelenlegi ismereteink szerint csak a nulla tömegű részecskék (pl fotonok) érhetik el a fénysebességet, és azok sem léphetik túl.
5/14 anonim válasza:
"Jelenlegi ismereteink szerint csak a nulla tömegű részecskék (pl fotonok) érhetik el a fénysebességet"
Nem erzem helyesnek ezt a megfogalmazast. Azt sugallja szamomra, mintha letezne gyorsulo foton.
6/14 anonim válasza:
Ráadásul ez az egyetlen válasz, amelyik fel lett pontozva, mindegyik másik masszívan lefelé.
7/14 anonim válasza:
#7 Lehet, hogy tényleg szerencsétlenül fogalmaztam. Úgy értettem, hogy elérheti = megfelelő körülmények között lehet pont annyi, de nem több nála.
8/14 Veteránmacska válasza:
Az univerzumunk tágul és egyre gyorsabb! Akkor ez a rejtélyes valami csak gyorsabb mint a Fénysebesség nem? Mert elvileg a Fénysebesség nem gyorsul de nem is lassul tartja az állapotát. De az univerzum tágulása az gyorsul akkor csak van valami ami gyorsabb A fénynél. Olyan ez mint 200 évvel ezelőtt nem gondolták volna hogy a Naprendszer Income kívül egy Galaxisban élünk. És ha valaki mondta volna hogy na de igen a Naprendszeren kívül vannak galaxisok is, szerintem börtönbe is Sőt univerzum mindenki hülyének nézte volna. Szerintem ugyanez van a Fénysebesség kérdésnél is még most annyira korlátoltak vagyunk hogy nem ismerünk minden elemet ami, Nem ismerik a sötét anyagot sem. Nem ismerik azt az erőt azt ami viszi az univerzumot hogy egyre gyorsabban tágul tehát merész, marhaság azt azt állítani Hogy a Fénysebesség nincs gyorsabb. Mert attól még hogy nincs felfedezve attól még lehet gyorsabb csak túl korlátolt és manipulált az ágyatok hogy túllépjek azon mert nem biztos hogy csak fény létezik lehet létezik más Folyt a foton is Kb. ami gyorsulva gyorsabb mint a fény akkor szerintetek mi magyarázza a sötét anyagot amit csak gyorsul és gyorsul még a fényre, és gyorsabb erre válaszoljatok már nagyokok qurva okosok vagytok hígagyúak
9/14 Veteránmacska válasza:
És amúgy a fény az azért gyorsabb mert az ikon Ó hamarabb odaér mint a fény márpedig fotón 20
10/14 anonim válasza:
Karinthy szerint a pletyka gyorsabb, de a mérési módszere nem tudom, hogy standardizálva lett-e. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!