Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az időjárást kutatják hajókról...

Az időjárást kutatják hajókról, vagy az ürből? (Azt tudom, hogy a repülőgépeknek még mindig komoly szerepe van az időjárás kutatásának)

Figyelt kérdés
Sziasztok, leszögezném NEM előre jelzést kérdeznék. Az időjárás folyamatait, csak repülőkről kutatják, vagy hajókról, esetleg az ürből is? köszönöm szépen a válaszokat.
okt. 20. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen van egy rakás meteorológiai műhold, a nagy óceánokon pedig telemetrikus bóják vannak telepítve.
okt. 20. 18:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hittem figyelik, mérik stb hajókról is vagy a nemzetközi ürállomásról
okt. 20. 19:03
 3/6 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Sőt még repülőgépekről is. Belerepülnek a hurrikánba és adatokat gyűjtenek.
okt. 20. 19:20
 4/6 A kérdező kommentje:
A nagy Levin tényleg??? És ez nem veszélyes? Ha már van mindenféle mühold akkor miért kellenek ilyen "mutatványok" ?
okt. 21. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező - ezt leginkább csak speciális esetekben csinálják. A mai gyors repülésre tervezett gépeknek nem árthat a hurrikán, mert nincsenek benne mindenhol jégkristályok, mint egy zivatarfelhőben.
okt. 21. 14:35
 6/6 A kérdező kommentje:
5 köszi nem értek a repüléshez, nem tudtam kibillentheti e a gépet a nagy erejü szél
okt. 21. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!