Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Egyre melegebbek a nyarak és...

Egyre melegebbek a nyarak és egyre furcsább év közben is az időjárás. Mit lehet tudni, mire számíthatunk a jövőben?

Figyelt kérdés
Földrengés is gyakrabban előfordul, áradásszerű esőzések, stb

#szélsőség #Évszakok eltűnnek
aug. 29. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
A Google-ra számíthatsz!
aug. 29. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

P.S.

A gyakorikérdések keresőfunkciójára is számíthatsz - de erre már felszólított az automata, mielőtt belőtted ide a sületlen kérdésedet.

🤦

aug. 29. 22:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Én a gyakorisok véleményére számítok!

Látom, nem sikerült vegiggondolnod, hogy én már utánanéztem itt gyakorin és úgy láttam szükségem van új infóra.

Neked mi közöd mindehhez?! Minek jössz ide észlény?!

aug. 29. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

"Földrengés is gyakrabban előfordul"

Hát öö... az pont nem.

aug. 30. 01:40
 5/8 UlfOrmson ***** válasza:
80%
Semennyire sincs több földrengés. Max azért tűnik annak, mert az interneten gyorsabban terjednek a híre, mint a nyomtatott sajtóban. Pl. ha valahol Kirgizisztánban magyar idő szerint 22.10-kor kirobban egy földrengés, akkor 22.30-kor te itthon már jó eséllyel olvashatsz róla. Ez az oka, hogy többnek tűnik a földrengések száma.
aug. 30. 05:41
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

Az a vicc, hogy a globális felmelegedést már 50 éve is tudták.

Most hallottál róla először?

Jobb későn, mint soha.

aug. 30. 08:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Ahol lakom az utóbbi években többször volt földrengés. Azelőtt pedig sohasem, pedig gyerekkorom óta itt élek.

Kérem csak olyan írjon, akinek gyakorlati tapasztalata van a témában, esetleg ebben dolgozik (nem olvasott, hallott, látott valamit a tévében).

aug. 30. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:

A földrengések biztos, hogy nem változtak, ezeknek mélyebb oka van, nem földfelszíni.

Az, hogy nálad idáig nem volt, csak véletlen.

A földrengés úgy működik, hogy hosszú ideig halmozódik a feszültség, akár több 100 évig is, és utána egyszerre tör ki.

aug. 30. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!