Konvex geometriáról szóló könyvet tudtok?
Én csak Szabó László Konvex geometria c. jegyzetét ismerem, amit az ELTE Geometria Tanszék titkárságán tudsz megvásárolni.
Ez egyetemi jegyzet, de ugyanakkor "konkrét könyv" is :-) Nem tudom, nálad mért zárja ki egyik a másikat.
A tartalomjegyzékét itt találod [link]
Szia!
Az első (és eddig egyetlen) válaszíró vagyok. Megnyugtathatlak, hogy ez a könyv nem egy kurzusra, és nem egy tanár szeszélyei szerint összetákolt jegyzet, hanem valódi tankönyv. Ám mivel évente legfeljebb néhány tucattal nő azoknak a száma, akiknek szüksége van rá, nem került kereskedelmi forgalomba, hanem kizárólag a már említett tanszéken érhető el. Sajnos :(
Szerintem írj még egy levelet a tanszéknek. Csak fognak valamikor válaszolni!
De ha mégse jön össze, és egyéb ötleted sincs, esetleg megvehetem neked a könyvet és elküldöm postán :-)
Szia!
Hát azóta írtam mégegy emailt, de arra sem kaptam még választ, úgyhogy ez a tanszékre-írógatósdi felejtős. Szóval, ha nem nagy gond neked - és mivel kifogytam minden más ötletből - akkor élnék a lehetőséggel, és nagyon megköszönném ha elküldenéd postán a könyvet, csak azt írd meg majd, hogy mennyibe kerül postaköltséggel együtt, és akkor úgy utalnám a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!