Az Origó szerint kiadták a figyelmeztetést, hogy elpusztul a Föld?
Figyelt kérdés
Ha jól értem a cikket, akkor mindössze kétmilliárd évünk van csak hátra, szóval jogos lehet a világméretű figyelmeztetés. Ti hova bújtok, mit tartalékoltok addig??
aug. 16. 21:27
1/6 UlfOrmson válasza:
2 milliárd év (a gyengébbek kedvéért ez kétezermillió január 1-december 31 közötti időszak)? ne pánikolj szerintem. Ez nem a mi életünkben következik be. A fajunk, a Homo sapiens sapiens kb. 2-300 000 éve alakult ki.
2/6 sadam87 válasza:
Na, ez feldobta a napom! 🤣🤣🤣 Szép, hogy az orgio ezer éve ismert tényeket ad el hírként! 😁 (Bár most utána olvastam, "csak" 2012 óta tudják biztosra, hogy ütközünk.) Mondjuk az is jelentős teljesítmény, hogy egy három bekezdéses cikkben sikerül ellentmondani saját maguknak.
Amúgy kb. 4,5 milliárd év múlva ütközünk, ne keltsetek feleslegesen pánikot! 😂😂
3/6 krwkco válasza:
Majd Pintér küld egy SMS-t, hogy szálljunk át egy másik bolygóra.
4/6 anonim válasza:
1 milliárd év múlva itt nem lesz folyékony víz, szóval nem mindegy?
5/6 anonim válasza:
Muszáj állandóan ezt a szennylapot linkelni? Pontosan azt csináljátok vele, amit szeretnének.
6/6 anonim válasza:
addigra már nem élünk nemtök mindegy?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!