Ha a covid elleni vakcinák annyira halálosak állításotok szerint, és az emberi test 7 évenként kicserélődik teljesen, akkor hogyan öl meg minket a vakcina? Hogyan szoktak érvelni a covid vakcina ellenesek?
Miért csak 3 ? lehetett kapni többet is :D
na majd jön nektek a szamárhimlő, meg majomköhögés, lehet menni arra is.
Makrofágok, ham-ham, takarítsátok a szemetet.
11, miért jön? Mert a COVID elleni mégsem ölt meg?
Ha az agymenésetek igaz volna, akkor nem kéne, hogy jöjjön a többi...........
(Mivel fel kellett volna dobni a bakancsot)
Azért csak hármat mert ennyi elég. Mindenki tudja, aki nem a konteós helyeken tájékozódik.
12# 9,11 vagyok.
"11, miért jön? Mert a COVID elleni mégsem ölt meg?"
remélem nem is fog egyik sem. én ilyet nem is állítottam.
De ami mostanában történik, történt, és ahogy ezeket előadják, az korántsem normális. Az sem, ahogy a vaccine-kat erőltették, megkülönböztettek stb. Nekem ez veri ki a biztosítékot. Aki akar mennyen, de aki nem, azt nem kéne kiközösíteni, elítélni -nem rátok értem, gondolom. De ezek akkor is nagyon hirtelen kerültek piacra...
Ezt már linkeltem itt-ott, nem bánnám ha írnátok rá valami cáfolatot, vagy valamit, ami ezt negálja, vagy legalább azt, hogy ez csak konteó stb...:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!