Mi lehet a szentinel szigeten?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Annyira para ez az egész!Gondoljatok csak bele, hogy az ott élő őslakosok még sosem hagyták el a szigetet.Ott élnek időtlen idők óta.Nem beszélnek egy általunk ismert nyelvet sem, nem tudják, mi az az internet, vagy mi az a könyv stb...Nem hallottak még a világháborúkról sem, azt sem tudják milyen országok vannak a Földön, de szerintem még a saját földrajzi elhelyezkedésükkel sincsenek tisztában.Hogyan lehet így élni?Úgy, hogy gyakorlatilag fogalmuk sincs az életről amiben élnek.Szerintem ez nagyon durva!!! Ugyanakkor pár hétig vagy hónapig lennék a helyükbe.Semmi gondd, semmi internet, semmi külvilág jó is lenne...aug. 5. 23:18
1/9 Veteránmacska válasza:
Boldogabbak mint mi azt elhiheted
2/9 anonim válasza:
Semmi gond egy túrót, a szigetet trópusi dzsungel borítja, a tengerben pedig hemzsegnek a cápák - sok szerencsét vacsorát vadászni kőkori eszközök segítségével.
3/9 A kérdező kommentje:
#1 el is hiszem
aug. 6. 08:34
4/9 Tislerics Máté válasza:
Én azon szoktam elagyalni, hogy miket gondolhatnak a repülőkről, meg hajókról, amiket látnak a távolból. Tuti valami gonosz szellemeknek, vagy Istenek művének hiszik. Meg mit élne meg egy ottani őslakos, ha mondjuk elutazna Sanghajiba. Szerintem is elég para ez a téma.
5/9 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Magyarországon is van aki leél egy életet anélkül, hogy elhagyná a megyét/járást/kerületet. Pl. egy dél-pesti roma iskolában nem is oly rég azért panaszkodtak a szülők, hogy ne vigyék a Parlamentbe kirándulni a gyerekeket, mert az messze van. Na, ugyanígy a szentinelézek sem gondolnak arra, hogy milyen jó lenne kiruccanni a szomszédos Malajziába.
6/9 anonim válasza:
Nem tudjuk mi van ott, mert eddig minden oda látogatót elfogyasztottak :)
7/9 anonim válasza:
09:49: gyerekkoromban olvastam egy lengyel orvosnő Szamoáról szóló leírását, ő abban a korban dolgozott ott, amikor a repülőgépek gyakrabban kezdtek megjelenni az égen. Hogy mi volt a bennszülöttek eredendő elképzelése ezekről a szerkezetekről, arra már nem emlékszem, de arra igen, hogy miután megbizonyosodhattak arról, hogy ezek a valamik emberek szállítására való gépek, rögtön megmagyarázták maguknak a gépzúgás okát: a bent ülők botokkal püfölik a gép belsejét, hogy ezzel a zajjal távol tartsák azokat a rossz szellemeket, amik le akarnák dobni az égről a gépet.
Szerintem, ha van vallásuk a szentinelézeknek, tuti megmagyarázzák, mi az a hajó, a repülőgép, a műhold.
8/9 anonim válasza:
Nem kell hozzá feltétlen vallás, vannak, akik állatnak gondolják.
9/9 anonim válasza:
(vallás helyett inkább hitvilágnak lehet mondani a spirituális életüket amúgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!