Bocsánat, nem tudom melyik kategóriába kell, de akkor most milyen időjárás lesz jövőhéten, kánikula vagy hidegfronttal lehülés?
Egész délután fájt a fejem, most üvöltenék a fájdalomtól. Azt hittem valami vírust benyeltem, aztán eszembe jutott, hogy frontnál szokott így fájni a fejem, szóval délután megnéztem, azt írták, hogy hidegfront jön, lehülés.
Most meg egy másik helyen azt írják, hogy 7-10 napig tartó kánikula, azon amit meg délután néztem meg még mindig azt, hogy lehülés, hidegfront.
Most akkor melyik lesz?
#3/#4: Teljesen jó helyen van.
Az időjárás és annak összetevőinek mérése, az azoknak jövőbeli értékének numerikus modellekkel való számítása a meteorológia feladata, ami egy természettudományos tudományág.
#5 A kérdés az időjárás összetevőinek mérésére vonatkozott? Nem. Azok jövőbeli numerikus analízisére? Nem. Az időjárásjelentés sem a tudományos műsorok végén szokott lenni. Ilyen alapon akár a szexuális témák is jöhetnének ide, hiszen szexuálpszichológia a tudomány azon ága, amely a szexuális viselkedés nemekre jellemző sajátosságait és azok viszonyát vizsgálja. Vagy programozási kérdések, hisz az is közvetlenül kapcsolódik a tudományhoz, de akár a közlekedési témák is, mivel az jobbára a mérnöki tudományok témaköre.
Viszont az a kérdés, hogy akkor most milyen idő lesz a jövő héten, vagy meddig lesz még meleg, na az nem a tudomány területe, kivéve, ha a kedves kérdező nem szolgáltat elegendő adatot a számításokhoz és a kedves válaszadó nem vezeti le numerikus módszerekkel a választ. Ezek viszont egyik ilyen jellegű kérdésben sem szoktak előfordulni, csupán az időjósok aktuális jelentéseinek ismertetésében szokott kimerülni a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!