Ha nagy mennyisegben tudnánk antianyagot előállítani mennyire változna meg a vilagunk? Mikre használnák fel a gyakorlatban?
Elsősorban hadászati célra.
Kivédhetetlen a hatása.
Lehetővé válik a relativisztikus sebességgel történő űrutazás.
Az alábbi könyv egy ilyen helyzetből indul ki.
Úgy néz ki igazad van ebben.
Https://raketa.hu/a-cern-hatalmas-kiserlete-szerint-az-antigravitacio-nem-letezik-legalabbis-az-antianyag-eseteben
Bár akkor továbbracis rejtély, hogy mi készteti az univerzumot folyamatosan gyorsuló tágulásra. Eddig azt gondoltam, hogy az antianyag felelős érte. Persze nem vagyok fizikus de valahogyvez tünt logikusnak.
"ez tünt logikusnak"
Ezért nem működik itt a logika.
A gravitációnak van vagy 10 összetevője, és ezekből van negatív is. Nézz utána.
Ha nagy mennyiségben tudnánk antianyagot előállítani és szeparálni az anyagtól, akkor ott mások a szabályok a jelenlegihez képest. Ugyanis a jelenlegi szabályok mellett nem arról van szó, hogy még nem tudunk, hanem arról, ilyen szabályok mellett nem lehet.
Minden fikcióról való gondolkodással az a baj, hogy megfeledkezünk arról, a világ szabályok szerint működik, és az ember ugyan időlegesen tud olyan helyzetet teremteni, mikor azok látszólag nem érvényesek, pedig igen. És amint kitalálunk egy fikciót, cselekvési lehetőségeket vizsgálunk, miközben elfelejtettük megmondani, mik az új szabályok. Tehát a vita korlátlan, hiszen e szabályokról mindenkinek joga van bármit gondolni, hiszen nincsenek rögzítve.
Nem igazán értem amit mondasz , én csak egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy szerintetek mire használnák fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!