Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért nőtt meg hirtelen...

Miért nőtt meg hirtelen 2021-től kezdődően a rákban elhalálozók száma?

Figyelt kérdés

Mi okozhatta ezt.

[link]

júl. 12. 08:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyíték?
júl. 12. 09:14
 2/12 Mojjo ***** válasza:
100%
Mi okozhatta a youtube mobil verzióját?
júl. 12. 09:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Mai technológia. Még a másolás beillesztés is buggol.
júl. 12. 10:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
3: esetleg te épültél le annyira, hogy nem jönnek össze a dolgok, nem vagy ura ezeknek a műveleteknek, sűrű mentális ködben próbálsz elnavigálni valahogy a világban, és keresed a felelőst
júl. 12. 11:03
 5/12 A kérdező kommentje:

4

Igen. Lehet az elmúlt 3-4 év rajtam így ütközött ki. A mentális ködöt osztották nekem. Van akinek meg rákot. Stb.

júl. 12. 11:30
 6/12 sadam87 ***** válasza:
90%

Magyarországon 2021-ben és 2022-ben is kevesebben haltak meg rákban, mint a korábbi években (frissebb adat még nincs), szóval a kérdésben megfogalmazott állítás nem igaz.

[link]

júl. 12. 12:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én jeleztem hogy a kérdés pusztán kitaláció
júl. 12. 12:58
 8/12 A kérdező kommentje:

6

Ez már csak azért lehetetlen mivel a korházak teljes egészében a Covidosoknak voltak fenntartva, így a kezelések, diagnosztizálások is elhalasztódtak, aminek több rákos halálesetben kellett hogy megnyilvánulniuk. A külföldi statisztikák ezt szépen mutatják.

A kérdés most az, hogy csupán ez okozta a kiugró rákos haláleseteket vagy más okai is voltak, mint például újonnan felbukkanó agresszívebb, gyorsabb lefolyású rákfajták.

júl. 12. 13:11
 9/12 sadam87 ***** válasza:
100%

"Ez már csak azért lehetetlen "

Nem lehetetlen, hanem tény. Lehet a tényekkel vitatkozni, csak nem vall túl nagy bölcsességre.

(Amúgy látom, meg sem próbálod bármivel alátámasztani a hamis állításodat.)

júl. 12. 15:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ótások, VAKcinák, HAARP, chemtrail, gyíkemberek, a Sorosbrüsszelgyúrcsány tehetnek róla, ezt mindenki tudja, aki a Zéletiskolájában tanult ISTENtől.
júl. 12. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!