A kén tónusítja az ezüstöt ha jól tudom, akkor miért nem látom rajra a tónusolást ha így van?
Figyelt kérdés
Értéktelen ezüstöt tettem 5 százalékos kénoldatba, de nem kezdett el színeződni. Vagy több idő kell neki? Főtt tojással percek alatt megvanjún. 21. 12:36
1/12 anonim válasza:
Mi van? Milyen 5%os ken oldat? Miben oldottad fel a kezét? Toluolban?
2/12 anonim válasza:
Nem kénmájat akartál írni?
Annak az oldata viszonylag hamar tönkremegy, akkor már nem lehet vele barnítani.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a kénmáj. 5 százalékos kénoldat, a pincében találtuk még régen a papa használta.
Viszont ma reggelre a széle az érmének belilult, pedig ki lett véve a kénoldatból. De megis elkezdődött a tónusolás
jún. 22. 13:27
5/12 barpi61@61 válasza:
Figyusz: ha főtt tojással ok, akkor mi a kérdés?
6/12 barpi61@61 válasza:
Várj, kezdek rájönni.
Az ezüst leginkább a kénes közegben színeződik el.
Ha ezt nem látod, akkor az NEM ezüst. Hamisítvány.
Te is mondtad, értéktelen.
7/12 barpi61@61 válasza:
Bár eleve értéktelen, ahogy kiírtad.
Akkor mit vársz?
Amit leírtál, egyértelmű: hamis. Pl. alpaka, egy ezüst ötvözet.
8/12 barpi61@61 válasza:
A hozzászólásod, bocs kérdésed eléggé furi, amennyiben azzal indítod, hogy 'értéktelen'. Mindazonáltal válaszoltam. Remélem érthetően.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem releváns dolgok ezek a kérdés szempontjából
jún. 30. 23:13
10/12 barpi61@61 válasza:
Utoljára leírom. Ha értéktelen, akkor mi is van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!