Hová fordulhatnék az ötletemmel?
Figyelt kérdés
Van egy ötletem egy matematikai probléma megoldására, a Bolyai János Matematikai Társulatnak írtam egy levelet korábban ezzel kapcsolatban, de nem válaszoltak, még annyit sem, hogy köszönjük, de nem foglalkozunk ilyenekkel.
Szerintetek hová fordulhatnék? Fiatal matematikusokra gondoltam, de sajnos nem mozgok olyan körökben, ahonnan ismerhetnék párat.
Köszönöm, ha segítetek!
jún. 10. 14:21
1/4 anonim válasza:
Ötlete sok mindenkinek van, sok mindenről. Ültesd át a gyakorlatba (magyarul oldd meg azt a bizonyos problémát), és akkor majd foglalkoznak veled.
2/4 anonim válasza:
Azt az ötletet írd ki ide nyilvános megvitatás céljából - logikus!
3/4 anonim válasza:
Tesla nem hozta nyilvánosságra, de a félhülye Einstein mégis lenyúlta az elméletét.
4/4 anonim válasza:
Hali!
Fiatal vagyok és matematikus végzettségem is van. Ha gondolod, írj privit. Kifejezetten szeretek bizonyításokban hibát keresni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!