Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A sokat szexelő embereknek...

A sokat szexelő embereknek erősebb az immunrendszerük?

Figyelt kérdés
Van bármi irányú korreláció?
2024. máj. 12. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem.
2024. máj. 12. 14:06
 2/9 A kérdező kommentje:

1

Oké, szerinted.

Viszont rengeteg tanulmány szerint meg igen. Jobban működik az immunrendszer állítólag a sok szex hatására, tehát az emberek egy része előnyt élvez e tekintetben, vagyis később öregszik, később betegszik és később hal meg.

2024. máj. 12. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudok róla, hogy lenne összefüggés. Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy a partnerüket gyakran váltogató emberek immunrendszere jobban "edzésben van".
2024. máj. 12. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Max több bacit adnak át egymásnak
2024. máj. 12. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Na megjött a napiincel. "Rengeteg tanulmány szerint", amiből soha egyetlen egyet sem fog belinkelni. :D
2024. máj. 12. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Na de kérdező, ha neked meggyőződésed, hogy ez így van, és nem is engeded magad meggyőzni az ellenkezőjéről, akkor mi a kérdés?
2024. máj. 12. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A parkban egy újságíró készít riportot egy találomra kiválasztott idős emberrel:

-Mondja csak mi a hosszú élet titka?

-Hát..Reggel nő.Délben nő.Este nő.

-És hány éves a bácsi?

-32

2024. máj. 12. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem igen. Szerintem van korreláció. A szex intenzív fizikai munka. A pulzusszám 100 fölé emelkedik. A fizikai munka "átszellőzteti" a szervezetet és nem hagyja elrenyhülni. A sok szex stresszoldó és vitalitást fokozó hatású. A mindig új partnerrel való szex rizikó tényező lehet, de egy állandó és kedvelt partnerrel való sok szex nagyon nagy valószínűség szerint sok csatornán keresztül támogatja az immunrendszert.
2024. máj. 13. 15:30
 9/9 A kérdező kommentje:

8

Ez a beszéd. Nem vaskalap.

2024. máj. 13. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!